Honden- en Kattentrimsalon Hugs & Paws,

bestaat vanaf oktober 2013 en wij zijn een professionele trimsalon die kiest voor een Huid- Vacht- en Diervriendelijke aanpak. Wij werken met de shampoos en conditioners van K9 en gebruiken de lekkernijen van Prins Petfoods.

 

Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij de ABHB en maken dus ook gebruik van de Algemene voorwaarden, houdt er rekening mee dat vanaf het maken van een afspraak in de salon dat deze voorwaarden van toepassing zijn. Klik hieronder voor de Algemene voorwaarden.

 

Wij gaan meer in rekening brengen, wanneer wij meer tijdverlies hebben door knopen en -/ of vilt. De wachttijd is momenteel wat langer voor eigenaren die geen vervolg afspraak hebben. Onze agenda is zo goed als gevuld tot aan de kerstvakantie, neem gerust contact met ons op om te kijken of wij nog plek hebben. 

 

Mocht het voorkomen dat wij de telefoon niet tijdig opnemen, kunt u ons ook altijd een email sturen: hugsandpaws@live.nl of een WhatsApp bericht sturen.

 

 Algemene Voorwaarden - ABHB

 

 

 

 

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. 

Lees meer over wie er werken in de salon en onze specialisaties en kennis. 

Tussen de 8 a 15 weken krijgen wij onze nieuwe pup in huis, aan veel dingen moet deze nieuwe pup wennen. Met veel "geluk" helpt de fokker mee met de dagelijkse zaken en hopelijk vooral wanneer je hondje uit het buitenland komt en je wat langer moet wachten. Rond de 12 weken gaan de meeste honden in de eerste puberteit en voor deze tijd wil je natuurlijk al de basis hebben aangeleerd of aangewend. Bij veel herder rassen is dit zelfs al voor de 8 weken cruciaal, gelukkig weten veel fokkers dit en krijg je soms al de mogelijkheid om je pup met 7 weken op te halen. Dit betekend dat voor deze leeftijd van 12 weken (of 8 bij herders) dat de pups de basis heel snel oppakken en veel makkelijker aanwent, hierna worden nieuwe dingen aangeleerd. 

 

Maar meestal sta je niet stil bij de eerste trimbeurt rond deze leeftijd. Maar voor veel honden is dit ook zeker de basis en iets wat dagelijks, wekelijks en maandelijks wordt toegepast. Denk bijvoorbeeld ook aan de verzorging thuis. Bij de eerste puppy wenbeurt bij ons in de salon gaat het daarom niet alleen dat de pup in kleine en korte momenten de basis aanleert, maar ook vooral de baasjes voor de verzorging thuis. Wanneer de pup al de inentingen heeft gehad, is deze van harte welkom in de trimsalon. Tijdens de eerste behandeling helpen wij je graag opweg over de vachtverzorging van uw jonge hond.