Honden- en Kattentrimsalon Hugs & Paws,

bestaat vanaf oktober 2013 en wij zijn een professionele trimsalon die kiest voor een Huid- Vacht- en Diervriendelijke aanpak. Wij werken met de shampoos en conditioners van K9 en gebruiken de lekkernijen van Prins Petfoods.

 

Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij de ABHB en maken dus ook gebruik van de Algemene voorwaarden, houdt er rekening mee dat vanaf het maken van een afspraak in de salon dat deze voorwaarden van toepassing zijn. Klik hieronder voor de Algemene voorwaarden.

 

Wij gaan meer in rekening brengen, wanneer wij meer tijdverlies hebben door knopen en -/ of vilt. De wachttijd is momenteel wat langer voor eigenaren die geen vervolg afspraak hebben. Onze agenda is zo goed als gevuld tot aan de kerstvakantie, neem gerust contact met ons op om te kijken of wij nog plek hebben. 

 

Mocht het voorkomen dat wij de telefoon niet tijdig opnemen, kunt u ons ook altijd een email sturen: hugsandpaws@live.nl of een WhatsApp bericht sturen.

 

 Algemene Voorwaarden - ABHB

 

 

 

 

Je vindt de laatste informatie over ons op deze pagina. Ons bedrijf groeit en evolueert steeds. 

Lees meer over wie er werken in de salon en onze specialisaties en kennis. 

een nieuwe specialisatie

 

 

Afgelopen maand ben ik Nederland afgereisd om naar 2 grote namen van de trimmerswereld en showwereld om mijzelf te specialiseren in de Dwergkees ook wel de Pomeranian. De vraag is groot naar trimsalons die weten hoe dit ras getrimd hoort te worden. 

De afgelopen 2 hands-on workshops is mij geleerd hoe het model voor de huishond en voor de showhond wordt getrimd. In totaal heb ik 3 verschillende Dwergkezen met verschillende vachten getrimd. Een stijle vacht (de oude kezen vacht), een wollige vacht en een gecastereerde/gesteriliseerde vacht. Deze 3 honden zijn streng beoordeeld en dit met 2 duimen omhoog positief afgerond. 

 

Het is zo fijn dat ik weer extra tijd over heb om mij weer verder te kunnen ontwikkelen. Voor volgend jaar staan er al meerdere masterclasses gepland. Een Masterclass is een hoger niveau dan een workshop. 
Januari 3-daagse Masterclass Poedel (Continental, T-clip, teddybear en Moderntrim)

Januari Masterclass Engelse Cocker Spaniel

Februari 2 daagse Masterclass Kerry Blue Terrier

Februari Masterclass Dwerg Schnauzer

Maart Masterclass Poedel Secondpuppy